Antena Căutare

Un american susține că vindecă de coronavirus, prin intermediul televizorului. El spune că teama este un magnet pentru boală

Un american în vârstă de 84 de ani susține că poate vindeca de infecția cu coronavirus, de la distanță, mai exact prin intermediul televizorului.

Un american susține că vindecă de coronavirus, prin intermediul televizorului. El spune că teama este un magnet pentru boală Galerie
Americanul care susține că vindecă de coronavirus prin intermediul televizorului | charismanews/com

Bărbatul în vârstă de 84 de ani este un evanghelist din SUA. Bărbatul care propovăduiește cuvântul Evangheliei, prin intermediul unei emisiuni de televiziune, susține că îi poate vindeca pe telespectatorii care suferă de coronavirus prin intermediul televizorului, iar transmisiunile sale au devenit virale pe Internet.

Kenneth Copeland, în vârstă de 83 de ani, a revenit în atenția publicului după ce a anunțat că poate vindeca bolnavii din confortul studioului său de televiziune, scrie The Independent.

Înr-una dintre transmisiunile sale, televanghelistul Kenneth Copeland se apropie cu mâna îmbibată de ulei de camera de filmat și le spune telespectatorilor:

Un medic din Timișoara a vindecat cinci pacienți de coronavirus. Doctorul a explicat care este metoda cea mai eficientă

Un american susține că vindecă de coronavirus, prin intermediul televizorului. El spune că teama este un magnet pentru boală

americanul de 84 de ani care susține că vindecă de coronavirus

indy100.com

”Pune mâna pe televizor. Aleluia. Mulțumesc, Doamne Iisuse. El a primit vindecarea ta. Acum spune-o: „O iau. O am. E a mea. Îți mulțumesc și te laud pentru asta. '

Conform Cuvântului lui Dumnezeu, sunt vindecat. Și nu consider propriul corp. Nu consider simptome în propriul meu corp, ci doar ceea ce Dumnezeu a promis.

Doar ceea ce a spus Cuvântul. Și prin puterea Sa, am fost vindecat. Și prin puterea sa, sunt vindecat acum.

Nu sunt bolnavul care încearcă să se vindece. Eu sunt vindecat, iar Diavolul încearcă să-mi dea gripa! ... Sau orice altceva încearcă.

Vindecă-te și fii bine în numele dulce al lui Isus. Amin. Aleluia”.

Evanghelistul Kenneth Copeland susține că acest coronavirus există de mult timp, sub forma unei tulpini slabe a gripei. De asemenea, Copeland susține că acest virus nu este un motiv de îngrijorare și asupra căruia credincioșii nu ar trebui să-și concentreze atenția și preocupările.

Bărbatul susține că teama de coronavirus este un magnet pentru boală

"Frica nu este în regulă. Este păcat. Este un magnet pentru boală și boli. În momentul în care începi să te temi de orice, diavolul merge să lucreze asupra ta. Dai diavolului o cale de a ajunge către corpul tău."

El mai spune că lucrurile de care ne este frică, sunt atrase și se întâmplă exact ceea ce de ce ne temem. A trăi cu frică de un lucru, atrage ca lucrul respectiv să ți se întâmple, afirmă bărbatul.

Un medic din Timișoara a vindecat cinci pacienți de coronavirus. Doctorul a explicat care este metoda cea mai eficientă

"Am trecut de la gândirea spirituală la gândirea carnală. Dacă asculți oamenii suficient de mult, mesajul lor vor ajunge la tine și îți vor controla viața. Dacă îți este frică de ceva, asta te trage în jos, își scade starea de spirit și îți controlează viața. Este exact ceea ce s-a întâmplat și cu acest coronavirus ", a declarat bărbatul, conform Charisma News.

Panică la bordul unui avion, după ce un pasager a strănutat și a tușit. Aeronava a aterizat de urgență!... Negocierile Brexitului de săptămâna viitoare la Londra, anulate din cauza crizei coronavirusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x