Miracol pentru un bărbat din Australia a cărui casă a fost făcută scrum! Un gest frumos l-a salvat! „Rămăsesem doar cu câteva cești”

Un bărbat a cărui casă a fost distrusă de incendiile din Australia trăiește un „miracol”, după cum susține chiar el. A câștigat la loto peste 588.000 de euro, după ce a făcut un gest înduioșător.

Ilustrație.

Mai exact, bărbatul, care nu a dorit să își dezvăluie identitatea, a jucat la loto cu „numerele speciale” ale soției lui.

„Acest noroc a venit în cel mai bun moment cu putință! Tot ce mai rămăsese din casa noastră erau câteva cești distruse”, a spus bărbatul.

Australianul a precizat că va folosi banii câștigați la loto pentru a-și reconstrui locuința.

Între timp, nivelul de panică este în creștere în estul Australiei, după ce, joi, aici au fost înregistrate temperature de până la 40 de grade Celsius și vânt puternic. Mii de oameni au fost avertizați să își evacueze casele, înainte de a izbucni noi incendii puternice.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri