Antena Căutare

Un avion a zburat cinci zile cu 30 de suruburi lipsa la o aripa

Un avion al unei companii aeriene din Frantai a zburat timp de cinci zile fara 30 de suruburi la una dintre aripi. Aparatul de zbor, un Airbus A340, a fost supus unui control de rutina in China inainte sa zboare de la Paris spre Statele Unite.

Defectiunea a fost sesizata abia cand avionul a ajuns la Boston, unde i s-a interzis sa mai efectueze curse pana la remedierea problemelor.

Reprezentantii companiei aeriene dau vina pe firma chinezeasca in grija careia sta intretinerea avioanelor lor. In ciuda problemelor, compania frantuzeasca a declarat ca pasagerii nu au fost niciun moment in pericol.

Cele 30 de suruburi prindeau o bucata exterioara a unei aripi. In cel mai rau caz, daca s-ar fi desprins aceasta bucata, ar fi putut deteriora alta parte mult mai importanta a avionului.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Trenul nuclear "Castor" a declansat proteste violente la granita franco-germana... Un copil de numai 5 ani din California, retinut de politie pentru violenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x