Antena Căutare

Un avion cu 100 de oameni la bord, între care și copii, s-a prăbușit într-o clădire! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Bilanțul morților, actualizat! VIDEO

Un avion cu 100 de oameni la bord, între care și copii, s-a prăbușit într-o clădire din Kazahstan. Bilanțul morților a crescut.

Un avion cu 100 de oameni la bord, între care și copii, s-a prăbușit într-o clădire! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Bilanțul morților, actualizat! VIDEO
Un avion cu 100 de oameni la bord, între care și copii, s-a prăbușit într-o clădire!

UPDATE: Autorităţile din Kazahstan au revizuit în scădere bilanțul negru la 12 morţi, potrivit unei liste publicate de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă şi confirmat de municipalitate.

Opt persoane - inclusiv pilotul avionului, Marat Muratbaiev - au murit la locul accidentului, alte două în timp ce primeau îngrijiri după ce au fost transferate la aeroportul din Almaty, iar două au murit la spital.

Între victime se află un general de la Ministerul de Interne, Rustem Kaidarov, în vârstă de 79 de ani. Potrivit agenţiei de presă Informburo.kz, jurnalista Dana Kruglova a murit în accident, ea plecând ”să sărbătorească Anul Nou împreună cu părinţii la Nur-Sultan".

UPDATE: Potrivit unui nou bilanț al prăbușirii avionului din Kazahstan, 15 persoane au murit, iar alte peste 60 au fost rănite, inclusiv copii.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri de urgență.

Știre inițială:

Un avion cu 100 de oameni la bord, între care și copii, s-a prăbușit într-o clădire din Kazahstan. Cel puțin 14 persoane au murit, după cum a anunțat Ministerul pentru Industrie și Infrastructură din această țară.

Avionul companiei Bek Air a dispărut de pe radar la ora locală 7.05, după ce a decolat de pe aeroportul Almaty, cu destinația Nur-Sultan.

Acest avion s-a prăbușit într-o clădire cu două etaje aflată într-o zonă rezidențială. Oficialii evacuează clădirile din apropiere și duc locatarii într-un loc în care pot fi în siguranță.

Se pare că avionul a lovit un gard din beton în timpul decolării, înainte de a se prăbuși în clădire.

Guvernul acestei țări a lansat o anchetă, iar președintele Kassym-Jomart Tokayev le-a transmis condoleanțe familiilor afectate de această tragedie, asigurându-le că vinovații vor fi pedepsiți conform legii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bilanţul accidentului de avion din Kazahstan, revizuit în scădere la 12 morţi... Netanyahu, reales confortabil la conducerea Likudului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x