Căutare Live

Un avion cu paraşutişti s-a prăbuşit în Suedia. Toate cele nouă persoane aflate la bord au murit

Accidentul a avut loc pe insula Storsandskar. Presa din Suedia a informat că unii martori au văzut cum paraşutiştii au încercat să sară din avion chiar înainte de prăbuşire. „Confirm că toţi cei aflaţi la bord au decedat”, a declarat Gabriella Bandling, purtătoarea de cuvânt a municipalităţii Vasterbotten.

Un avion de mici dimensiuni care avea la bord paraşutişti s-a prăbuşit în nordul Suediei la scurt timp după decolare. Toate cele nouă persoane aflate la bord au murit, au informat oficialii, conform The Guardian.

Accidentul a avut loc pe insula Storsandskar. Presa din Suedia a informat că unii martori au văzut cum paraşutiştii au încercat să sară din avion chiar înainte de prăbuşire.

Swedavia, autoritatea aeroporturilor din Suedia, a informat că aeronava era un GippsAero GA8, un avion australian cu un singur motor, popular printre paraşutişti, care a decolat de la aeroportul Umea. Cauza prăbuşirii nu este cunoscută deocamdată.

„Confirm că toţi cei aflaţi la bord au decedat”, a declarat Gabriella Bandling, purtătoarea de cuvânt a municipalităţii Vasterbotten.

Premierul suedez Stefan Lofven şi-a exprimat „imensa tristeţe” privind accidentul. El a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi a informat că guvernul va rămâne în contact cu oficialii care investighează accidentul „pentru că este important să se afle cauza”.

Sursa : news.ro

Laura Codruţa Kovesi nu a rămas singură. Jean-François Bohnert spune că încă este candidat pentru şefia Parchetului Euro... Un bărbat a ajuns la spital acuzând dureri în călcâi. În urma investigațiilor, medicii au rămas stupefiați...
Ultimele știri