Antena Căutare

Un avion de vânătoare din Venezuela a urmărit o aeronavă americana

Autoritățile militare din Statele Unite ale Americii susțin că un avion de vânătoare dn Venezuela a urmărit o aeronova americană în spațiul aerian european.

Autoritățile militare din Statele Unite ale Americii susțin că un avion de vânătoare dn Venezuela a urmărit o aeronova americană în spațiul aerian european.

Incidentul s-a produs vineri, 19 iulie, în ziua în care Administraţia Donald Trump a anunţat că impune sancţiuni la adresa a patru oficiali de rang înalt din cadrul agenţiei militare de contrainformaţii din Venezuela.

Autoritățile din Statele Unite ale Americii au transmis că un "avion de vânătoare de fabricaţie rusă a urmărit cu agresivitate (o aeronavă) EP-3 la o distanţă nesigură în spaţiul aerian internaţional pentru o perioadă prelungită de timp, punând în pericol siguranţa echipajului şi periclitând misiunea (aeronavei) EP-3".

Cele două aeronave nu au intrat în coliziune și nici nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

"Regimul Maduro continuă să submineze legile internaţionale recunoscute şi dă dovadă de dispreţ faţă de acordurile internaţionale care permit Statelor Unite şi altor ţări să efectueze în siguranţă zboruri în spaţiul aerian internaţional"

Patru cetățeni turci au fost răpiți dintr-un bar în Nigeria... Valentina a aflat că fiul ei a murit, dintr-o fotografie primită pe WhatsApp: „Nu mi s-a spus nimic. I-am văzut trupușor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x