Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un avocat a acuzat mai multi politiști pentru că au batut brutal un client de-al lui: "L-au răvășit până când nu mai avea haine pe el"

Un avocat pentru drepturile civile a acuzat mai mulți polițiști din Mississippi că i-au bătut brutal un client în timpul unei arestări recente.

Potrivit avocatului, ofițerii de ordine din Water Valley și Yalobusha County l-au bătut pe Logan în timp ce acesta era nearmat și purta cătușe.

Moore a declarat că Logan, în vârstă de 28 de ani, s-a îndepărtat de ofițeri, dar nu a alergat când a fost prins cu puțin timp înainte de miezul nopții.

Potrivit Associated Press, Moore a spus că ofițerii au folosit un pistol și l-au bătut pe Logan, care a trebuit să fie tratat la două spitale pentru un os rupt lângă ochi. "L-au răvășit până când nu mai avea haine pe el", a spus Moore.

Avocatul a spus că Logan are acum probleme cu vederea și somnul. Cu toate acestea, șeriful Lance Humphreys apără cu tărie pe ofițerii care l-au luat pe bărbat în arest, spunând că arestul este mult mai mult decât crede avocatul.

Conform WTVA, Humphreys susține că ofițerii au încercat să-l aresteze pe Logan pentru că nu avea permis de conducere asupra sa și a aruncat o pungă care părea să conțină droguri ilegale în ea.

După ce a încercat să-l aresteze pe Logan, șeriful spune că acesta a depus rezisteță, a început să lovească cu piciorul ofițerii. Șeriful a continuat să spună că pistolul cu electroșocuri, folosit pe Logan pentru a-l supune, nu a avut nici un efect, până când în cele din urmă ofițerii au reușit să-i pună cătușe.

Ofițerii de poliție care au asistat la incident au declarat pentru Humphreys că nu au mai întâlnit pe nimeni cu un astfel de comportament și au suspectat că Logan se afla sub influența unor medicamente precum ecstasy și metamfetamina pură.

Humphreys a declarat că Logan este acuzat de două tentative de atac agravat și un număr de rezistențe la arest, deținere a unei substanțe interzise și deținere de droguri.

Avocatul lui Logan a declarat că nu a fost introdus încă nici un proces, dar notificările privind revendicările vor fi trimise în instanță.

Sursă: UNILAD

Recomandari