Antena Căutare

Un baietel de 3 ani si-a salvat bunica de la moarte

O femeie de 54 de ani din Statele Unite este astazi in viata numai datorita nepotului ei. Desi are doar 3 ani, copilul a realizat ca ceva este in neregula cu bunica lui si a sunat la numarul de urgenta.

Fara sa se sperie, el le-a explicat operatorilor, asa cum a stiut el mai bine ce se intampla si i-a rugat sa vina cat de repede posibil. Ceea ce s-a si intamplat. O echipa de interventie a dus-o la spital pe femeia care suferise un atac de cord. Medicii spun ca ea este in viata numai datorita promptitudinii de care a dat dovada copilul si ca o intarziere de numai cateva minute o putea costa viata.
Japonezii tipa din dragoste... Alunecari distrugatoare in La Paz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x