Antena Căutare

Video. Un băiețel este lovit cu brutalitate de angajatul unui supermarket cunoscut: „Piticu' dracului, dispari de aici!”

O înregistrare făcută de camerele de supraveghere ale magazinului arată cum un băiețel este lovit și apoi îmbrâncit de angajatul nervos. Pe filmare se mai aude și cum adultul îi adresează și câteva injurii după ce micuțul ajunge pe pardoseala supermarketului.

O înregistrare făcută de camerele de supraveghere ale magazinului arată cum un băiețel este și apoi îmbrâncit de angajatul nervos. Pe filmare se mai aude și cum adultul îi adresează și câteva injurii după ce micuțul ajunge pe pardoseala supermarketului.

Nimeni nu știe de la ce a pornit conflictul însă reprezentanții cunoscutului lanț au declarat că gestul angajatului nu a fost întâmplător și că totul s-a petrecut din pricină că biatul lovit îl enervase în mod repetat pe agresor.

Cazul se află acum în atenția organelor din Australia, locul în care s-a petrecut.

După apariția imaginilor, părinții victimei sunt deciși să acționeze în judecată, deși pe filmare se mai observă cum întregul conflict a început după ce copilul l-a atacat pe vânzător, lovindu-l cu pumnul în stomac.

Gestul l-a enervat atât de tare pe angajatul supermarketului, încât l-a lovit cu putere, iar gestul putea avea urmări mult mai grave. Mai mult, bărbatul i-a adresat și câteva injurii micuțului în timp ce-l agresa: „Piticul dracului, pleacă de aici!”, i-a transmis angajatul supermarketului.

Vezi video aici.

Un jurat de la ”X Factor”, îngenuncheat de durere! Sora lui, de 18 ani, a murit subit, la doi ani după ce și-au pierdut ... Câini forțați să înghită fungicid și apoi ținuți în cuști și despicați pentru a se observa efectele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x