Antena Căutare

UPDATE! Atac armat intr-un aeroport din Los Angeles: un agent de securitate a murit si mai multe persoane au fost ranite

Un agent de securitate a murit in urma ranilor provocate de impuscatura, dupa ce un barbat a deschis focul in Aeroportul International din Los Angeles. Alte cateva zeci de persoane au fost ranite.

Un terminal al Aeroportului International din Los Angeles (LAX) a fost evacuat de fortele de ordine, vineri, dupa ce au fost trase mai multe focuri de arma, informeaza CNN. Agresorul a fost retinut de catre politisti.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc in Terminalul 3 al Aeroportului, care a fost evacuat. Un barbat a deschis focul la un punct de imbarcare, in jurul orei 9.30 (18.30, ora Romaniei), dupa care a fost impuscat de agenti ai serviciilor de securitate.

La fata locului au ajus politistii si mai multe echipaje de ambulanta, care au acordat ingrijiri medicale celor raniti.

Toate avioanele care ar fi trebuit sa ajunga pe aeroportul din Los Angeles au fost oprite la sol, a anuntat Federatia Aviatica Americana (FAA).

Foto: abcnews.go.com

SUA: Un sofer a devenit erou dupa ce a salvat o tanara care voia sa renunte la viata. Intreaga scena a fost filmata... VIDEO! La un pas de moarte! Era sa fie lovit de un camion, dar a scapat in ultima clipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x