Antena Căutare

Un bărbat a înghițit 40 de cuțite: "Îmi plăcea gustul lor". Medicii au fost șocați

Un indian a fost operat și salvat de medici, după ce a înghițit 40 de cutite, pe motiv că îi plăcea gustul lor. Doctorii au fost șocați când au aflat, mai ales că aceste lame de cuțit fuseseră "mâncate"" în ultimele două luni.

Un indian a fost operat și salvat de medici, după ce a înghițit 40 de cutite, pe motiv că îi plăcea gustul lor. Doctorii au fost șocați când au aflat, mai ales că aceste lame de cuțit fuseseră "mâncate"" în ultimele două luni.

Bărbatul a mers la spital cu dureri puternice în zona stomacului, iar medicii au efectuat imediat mai multe teste pentru a afla ce anume îi provoacă aceste dureri insuportabile. Au descoperit astfel că bărbatul avea în număr impresionant de cuțite, potrivit dailymail.co.uk.

"Nu am mai întâlnit așa ceva în cariera mea de doctor!"

Pacientul a trecut printr-o operație care a durat aproximativ cinci ore. Acum, se află în afara oricărui perisol și urmează să fie externat în următoarele zile.

Bărbatul le-a mărturisit medicilor că a "mâncat" acele cuțite, deoarece îi plăcea ce gustul lor.

“"Pacientul ne-a marturisit ca are o placere stranie de a inghiti cutite pentru ca ii place gustul lor. Ceea ce este si mai uimitor este faptul ca a reusit in doua luni sa inghita 40 de cutite, fara sa moara. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea" a declarat doctorul Jitinder Malhotr, conform dailymail.co.uk.

Un italian pasionat de sporturile extreme şi-a filmat propria moarte. A sărit în gol de pe un pisc montan... Criză de râs, în direct la TV. Ce li s-a întâmplat unor prezentatori francezi. Nu s-au mai putut abține (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x