Live acumObservator 12
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

A crezut ca va trăi o noapte de pasiune cu un bărbat pe care abia îl cunoscuse. El i-a cerut să oprească mașina și a mers la o bancă

O femeie a devenit fără să vrea complice la un jaf, după ce a ieșit la o întâlnire cu un bărbat pe care îl cunoscuse pe o aplicație de întâlniri, informează CNN.

A crezut ca va trăi o noapte de pasiune cu un bărbat pe care abia îl cunoscuse

După ce a fost acuzat de jaf armat și trei capete de ultraj, toate faptele fiind comise pe 5 decembrie 2006, la prima întâlnire pe care a avut-o cu o femeie cunoscută printr-o aplicație, Christopher Castillo a pledat vinovat.

Castillo a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru jaf și încă doi ani pentru că s-a împotrivit arestării și l-a scuipat pe polițistul care încerca să-l încătușeze.

Femeia din statul american Massachusetts implicată în jaf, nu a fost pusă sub acuzare. Ea a povestit că totul a început după ce l-a luat pe Castillo de la casa părinților lui din Rhode Island. A condus către North Attleboro, în timp ce el stătea în scaunul pasagerului și bea vin.

Cum a decurs întâlnirea

Cei doi nu se mai întâlniseră față în față până în acea zi. Bărbatul a rugat-o să oprească mașina în apropierea unei bănci, apoi a ieșit din mașină. A revenit după câteva minute în fugă, purtând ochelari de soare, o pălărie și având o armă în mână și în cealaltă 1000 de dolari. "Pornește acum", a spus Castillo, iar femeia s-a panicat și a plecat de pe loc.

Procurorul a spus că Castillo a intrat în banca din North Attleboro și i-a arătat arma casierului, apoi i-a cerut 1000 de dolari. Casierul i-a dat banii, ia bărbatul a fugit, s-a urcat în mașina femeii și a plecat.

Femeia a povestit poliției că inițial s-a supus, însă după ce a văzut mașinile de poliție din North Attleboro a tras pe dreapta și s-a îndepărtat de mașină.

Christopher Castillo a fost arestat de poliție, asupra sa fiind găsit un pistol neîncărcat și cei 1000 de dolari furați.

Sursa: CNN

Recomandari