Antena Căutare

Un bărbat și soția lui au fost oripilați după ce au găsit viermi în peștele proaspăt cumpărat de la supermarket: "A fost dezgustător"

Un soț și o soție au fost dezgustați după ce și-au tăiat proaspătul pește cumpărat de a supermarket și au observat viermi vii care se înghesuie în interior.

Un soț și o soție au fost dezgustați după ce și-au tăiat proaspătul pește cumpărat de a supermarket din Marea Britanie și au observat viermi vii care se înghesuie în interior.

Timmy Remigio a declarat că de obicei el aruncă direct cu peștele în tigaie, însă de data asta și-a lăsat soția să pregătească peștele. După ce aceasta l-a tăiat, Timmy, în vârstă de 32 de ani, și-a putut auzi soția, Andrada urlând din bucătărie.

Timmy, care lucrează ca asistent medical la spitalul Eastbourne, din East Sussex, a spus că s-a grăbit să vadă viermele transparent care se târăște pe degetul soției sale. El a spus: "A fost dezgustător".

Un bărbat și soția lui au fost oripilați după ce au găsit viermi în peștele proaspăt cumpărat de la supermarket: "A fost dezgustător"

Timmy a filmat un videoclip cu bucățile tăiate, iar fiica sa, Natalia, în vârstă de șapte ani, poate fi auzită pe fundal, în timp ce viermii se ridică pe blatul de tocat.

Andrada a dus peștele înapoi la Morrisons, dar a spus că managerul magazinului nu are niciun interes să privească peștele, nici fotografiile sau videoclipurile lor. A oferit o rambursare și un voucher cadou de 10 lire sterline.

Un bărbat și soția lui au fost oripilați după ce au găsit viermi în peștele proaspăt cumpărat de la supermarket: "A fost dezgustător"

Timmy a spus că nu va renunța în a mânca pește, deoarece este un mâncător înrăit de pește, dar a adăugat că va urma întotdeauna pasul soției sale și le va tăia în viitor.

O purtătoare de cuvânt a Morrisons a spus: „Anumiți pești pot să ridice paraziți în mod natural din ecosistemul lor. Deși facem toate eforturile pentru a le selecta în timpul proceselor de exfoliere sau de ambalare, acestea pot fi prezente în ocazii foarte rare. Magazinul nostru a oferit clientului o rambursare completă pentru a-și cere scuze pentru orice inconvenient cauzat."

A mușcat-o violent de buză și i-a spus: „Eu sunt diavolul”. Femeia agresată de un bărbat necunoscut în timpul unui carna... Blogger rus, condamnat la 5 ani de închisoare din cauza unui mesaj instigator la violenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x