Un britanic a castigat 148 de MILIOANE de lire la loterie!

148 de milioane de lire! Atat a castigat un britanic, care a cumparat un bilet la Loteria EuroMilioanelor. Oficialii au pus sampania la rece si il asteapta pe norocosul proprietar sa isi revendice premiul. Mii de oameni sunt curiosi sa afle identitatea castigatorului a carui viata urmeaza sa se schimbe in totalitate.

Premiul acordat aseara este al doilea ca valoare din istoria loteriei EuroMilioanelor. Proprietarul norocosului bilet este asteptat sa isi revendice premiul de 148 de milioane de lire pana pe 5 decembrie.

Anuntul oficial a spulberat visele oamenilor care si-au incercat norocul si au cumparat un bilet la EuroLoterie.

Castigatorul de aseara l-a surclasat pe Sir Tom Jones, care detine o avere de 140 de milioane de lire in clasamentul celor mai bogati britanici, realizat de Sunday Times. Cel mai mare pot din istoria EuroLoteriei a fost castigat anul, trecut de un cuplu din Scotia. Cei doi soti au intrat atunci in posesia fabuloasei sume de 161 de milioane de lire.


Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri