Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO/ Un câine a fost salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un copac în timp ce fugărea o pisică

Pompierii sunt recunoscuţi în toată lumea pentru felul în care se urcă în copac după pisici! Cu toate acestea o divizie din California a avut parte de o misiune cu totul specială. În loc să salveze o felină blocată la înălţime, au dat jos un câine. Este vorba de un Ciobănesc German care în încercarea a prinde o pisică neagră s-a urcat în copac după ea.

Un câine a fost salvat de pompieri

Era o zi ca oricare alta. Sharon Thurston se plimba prin oraş cu câinele ei când la un moment dat a decis să îi dea drumu din lensă. O decizie pe care ulterior a regretat-o. Un prădător acerb, ciobănescul german s-a repezit într-un copac pentru a prinde o pisică. Problema a fost că, odată căţărat, nu s-a mai putut da jos. Iar ca atare, pisica a rămas şi ea blocată acolo.

Disperată, americanca a sunat imediat la 112. Dar, iniţial, salvatorii au crezut că este vorba de o glumă. Însă de îndată ce au ajuns la locul faptei, pompierii au văzut ceva ce nu credeau că vor vedea vreodată. Un ciobănesc german urcat într-un copac şi o pisică neagră blocată în vârful unei crengi. O imagine pe cât de rară întâlnită, pe atât de amuzantă. Fără mai sta o secundă pe gânduri, salvatori au trecut la acţiune.

Am reuşit să ridicăm o scară până acolo, iar apoi m-am urcat şi am reuşit să prind lesa câinelui, deşi era prinsă de o creangă. Imediat ce câinele a fost salvat, pisica s-a dat şi ea jos din copac, speriată şi vizibil traumatizată.

Recomandari