Antena Căutare

VIDEO/ Un câine a fost salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un copac în timp ce fugărea o pisică

Pompierii sunt recunoscuţi în toată lumea pentru felul în care se urcă în copac după pisici! Cu toate acestea o divizie din California a avut parte de o misiune cu totul specială. În loc să salveze o felină blocată la înălţime, au dat jos un câine. Este vorba de un Ciobănesc German care în încercarea a prinde o pisică neagră s-a urcat în copac după ea.

VIDEO/ Un câine a fost salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un copac în timp ce fugărea o pisică Galerie
Un câine a fost salvat de pompieri

Era o zi ca oricare alta. Sharon Thurston se plimba prin oraş cu câinele ei când la un moment dat a decis să îi dea drumu din lensă. O decizie pe care ulterior a regretat-o. Un prădător acerb, ciobănescul german s-a repezit într-un copac pentru a prinde o pisică. Problema a fost că, odată căţărat, nu s-a mai putut da jos. Iar ca atare, pisica a rămas şi ea blocată acolo.

Disperată, americanca a sunat imediat la 112. Dar, iniţial, salvatorii au crezut că este vorba de o glumă. Însă de îndată ce au ajuns la locul faptei, pompierii au văzut ceva ce nu credeau că vor vedea vreodată. Un ciobănesc german urcat într-un copac şi o pisică neagră blocată în vârful unei crengi. O imagine pe cât de rară întâlnită, pe atât de amuzantă. Fără mai sta o secundă pe gânduri, salvatori au trecut la acţiune.

Am reuşit să ridicăm o scară până acolo, iar apoi m-am urcat şi am reuşit să prind lesa câinelui, deşi era prinsă de o creangă. Imediat ce câinele a fost salvat, pisica s-a dat şi ea jos din copac, speriată şi vizibil traumatizată.

Brad de Crăciun din ramuri carbonizate, simbolul dezastrelor provocate de incendiile din Australia. „Te impresionează”... Donald Trump îşi reafirmă nevinovăţia înaintea unui vot istoric în Congres în vederea destituirii sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x