Antena Căutare

Un cap al mafiei bulgare, impuscat de un lunetist in plina zi

Atentat mafiot in plina zi la Sofia, cu 24 de ore inainte de publicarea raportului Comisiei Europene asupra justitiei din Bulgaria. Un cap al mafiei bulgare a fost impuscat de un lunetist, chiar la intrarea Palatului de Justitie. Bodyguard-ul sau a fost, si el, ranit. Agresorul, care se afla la etajul unei cladiri din fata tribunalului, a disparut fara urma, profitand de un incendiu.

Focurile de arma au fost trase in momentul in care Zlatomir Ivanov, poreclit "Bereta", intra in Palatul de Justitie. Aici urma sa se judece apelul sau impotriva sentintei de opt ani de inchisoare la care fusese condamnat acum un an, pentru trafic de droguri. In loc de instanta, Ivanov a ajuns la spital, lovit de patru gloante in stomac, picioare si un brat. Tot la spital a fost dus bodyguard-ul sau, care a deschis si el focul si a primit, la randul sau, un glont.

Politistii au stabilit ca atentatorul a tras de la ultimul etaj al blocului din fata tribunalului, unde se afla birouri de avocati. In cladire a izbucnit un incendiu, probabil declansat cu buna stiinta pentru a sterge urmele. Bineinteles, tragatorul s-a facut nevazut.

Medicii au anuntat ca mafiotul a fost operat timp de sapte ore iar starea sa este extrem de grava. In varsta de 44 de ani, fost sportiv de performanta, Zlatko Ivanov a facut parte, in tinerete, dintr-o unitate speciala ale politiei, "Beretele Verzi", de unde si-a luat porecla. Apoi a trecut de partea opusa a legii iar in 2003 era citat ca sef al uneia din cele sase retele care-si impartisera traficul de droguri din Bulgaria.

Ivanov mai este suspectat de crime, tentative de omor, proxenetism, contrabanda de masini si alte delicte. Dupa condamnarea de anul trecut, el a fost, totusi, lasat in arest la domiciliu, pe motiv de boala.

Acrobatie de Cartea Recordurilor! Un american a mers pe sarma, fara centura, la 60 de metri inaltime... Japonezii au inventat o noua sarbatoare: Ziua Iubirii Nevestelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x