Antena Căutare

Un celebru cântăreț a avut ACCIDENT DE MAȘINĂ! Polițștii au constatat că vedeta consumase DROGURI înainte de a urca la volan!

Este idolul noii generații, devenind mult mai iubit după o relație furtunoasă cu una dintre cele mai apreciate cântărețe ale momentului.

Malcolm James McCormick, cunoscut cu numele de scenă Mac Miller este unul dintre rapperi de succes de peste Ocean, iar în urmă cu ceva timp a fost implicat într-un accident rutier care putea să-i aducă sfârșitul.

Mașina condusă de mac a izbit puternic un copac, dar artistul a reușit să scape cu viață. După ce rezultatul testului toxicologic a apărut, oamenii legii din SUA au aflat că tânărul să afla și sub influența unor substanțe interzise, ceea ce face ca situația sa să fie foarte delicată în acest moment.

Mac Miller este cunoscut atât pentru piesele sale rebele cât și pentru relația de dragoste pe care a avut-o cu celebra Ariana Grande, de care s-a despărțit în aces an.

Un AN de la atentatul de la Manchester! Victimele atacului, omagiate prin muzică şi momente de reculegere: "Ne unim... ATENTAT TERORIST! Bilanțul victimelor, la această oră: 16 morţi şi 38 de răniţi: "În continuare, ambulanţele sunt l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x