Căutare Live

Un chinez face furori in toata lumea cu arta lui! Omul devine invizibil dupa ce se camufleaza in orice decor

Cine nu si-a dorit macar o data in viata sa fie invizibil… Doar s-au facut si filme pe aceasta tema. Ei bine, un artist chinez pare sa fi gasit reteta. In piata, in fata raftului de jucarii sau pe strada, barbatul dispare cat ai clipi. Si nu e nicio magie! Secretul consta in sute de tuburi de acuarele multicolore

Chinezul cu pricina se numeste Liu Bolin si a ajuns faimos in lumea intreaga cu arta lui. INVIZIBILA. Artistul tocmai si-a deschis propria expozitie la New Yor, cu tablouri surprinzatoare. Omul se confunda cu fundalul, fie ca e vorba de o taraba dintr-o piata, un raft plin cu jucarii dintr-un mall sau o cladire traditional chinezeasca. “Arta mea reprezinta diminuarea laturii umane in societatea de astazi. Folosesc acest tip de arta pentru a reflecta cultura, mediul inconjurator sau dezvoltarea economica rapida a societatii”, a declarat Liu Bolin.

Un astfel de camuflaj dureaza cam patru ore. Artistul are nevoie de trei asistenti pentru ca totul sa iasa la fix. Dar rezultatul e uimitor. Artistul a avut pana acum expozitii extrem de bine primite de critici, in Marea Britanie, Franta si Italia.

Portretul Ducesei de Cambridge starneste controverse... VIDEO! Australia: Sute de pui de liliac afectati de canicula. Sunt hidratati cu biberoane si perfuzii...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri