Antena Căutare

Un chitarist a cântat melodia „Cops theme song” în timp ce vecinul său era urmărit de poliție: „Le-am spus că le ofer o mică ambianță pentru goana în care se aflau”

Foarte rar se întâmplă ca situațiile în care e implicată poliția să fie în circumstanțe bune. Chiar dacă ești un cetățean care respectă legea, lucruri precum oprirea în trafic poate fi plină de stres și anxietate, care ne determină să suspinăm de ușurare odată ce am terminat terminat. Cu toate acestea, există anumite ocazii când martorii polițiștilor în acțiune pot fi crea o experiență destul de distractivă.

Foarte rar se întâmplă ca situațiile în care e implicată poliția să fie în circumstanțe bune. Chiar dacă ești un cetățean care respectă legea, lucruri precum oprirea în trafic poate fi plină de stres și anxietate, care ne determină să suspinăm de ușurare odată ce am terminat terminat. Cu toate acestea, există anumite ocazii când martorii polițiștilor în acțiune pot fi crea o experiență destul de distractivă.

Exact asta s-a întâmplat cu un rezident din St. Louis, care s-a întâmplat să surprindă o urmărire a poliției și a decis să destindă atmosfera.

Un tânăr, cunoscut sub numele de „mblackcatman” a împărtășit o întâlnire amuzantă cu poliția pe care a avut-o în timp ce își exersa abilitățile de cântat la chitară. „Am exersat peste 30 de ani”, a menționat el în replică. Într-o seară, bărbatul artist a auzit o frământare afară și și-a dat seama că poliția este implicată. „Locuiesc într-o zonă destul de periculoasă din America”, a explicat bărbatul, sugerând că o astfel de situație nu era o raritate în cartierul său.

Un chitarist a cântat melodia „Cops theme song” în timp ce vecinul său era urmărit de poliție: „Le-am spus că le ofer o mică ambianță pentru goana în care se aflau”

Un bărbat a împărtășit recent o poveste plină de umor despre un incident care a implicat poliția. Bărbatul a continuat să detalieze întâlnirea, dezvăluind că poliția îl urmărea pe vecinul său. „Îl văd pe unul dintre vecinii mei alergând în spatele dealului meu cu trei polițiști și un soldat de stat în urmă și câștigând”, a explicat el. În loc să fie cu ochii pe urmărire, Mblackcatman a decis să adauge ceva distractiv în ea și și-a luat din nou chitara.

„Așa că am început să cânt „Cops Theme song”, un minor apoi C major și înapoi”, a elaborat bărbatul asupra acțiunilor sale. Polițiștii au răspuns muzicii de fundal, unul fiind „enervat” de chitarist, în timp ce celălalt a fost destul de amuzat. „Le-am spus că le ofer o mică ambianță pentru goana în care se aflau”, a adăugat chitaristul.

S-a dovedit că nu a fost singura persoană care a asistat la întreaga situație în timp ce unii vecini s-au apropiat mai târziu de el. "Au spus că acesta a fost unul dintre cele mai amuzante lucruri pe care le-au auzit vreodată", a comentat bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ucraina reexaminează ”aproximativ 15” dosare cu privire la producătorul de gaze naturale Burisma, cu care a avut legătur... Washingtonul a încurajat Ucraina să ancheteze cu privire la familia Biden în schimbul unei întâlniri Zelenski-Trump la C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x