Un copil cu nevoi speciale a fost abuzat de un profesor la școală! „Mi-a spus că fiul meu doarme într-o clasă, apoi am văzut pete de sânge”

Un copil cu nevoi speciale, în vârstă de 13 ani, a fost abuzat de un profesor la școală, într-o sală de clasă, în Africa de Sud.  

Un copil cu nevoi speciale, în vârstă de 13 ani, a fost abuzat de un profesor la școală, într-o sală de clasă, în Africa de Sud.

Copilul, cu sindromul Down, ar fi fost violat pe 5 august, după ce profesor l-ar fi închis într-o sală de clasă.

Potrivit mamei băiatului, elevului i s-a spus să părăsească școala timp de trei luni, pe durata desfășurării unei anchete. Însă, profesorului care l-ar fi abuzat i-a fost permis să lucreze în continuare, în East Rand.

Mama copilului a spus că și-a dat seama că s-a întâmplat ceva atunci când a venit la școală ca să își ia fiul acasă și nu l-a găsit în locul obișnuit în care acesta o aștepta.

Femeia și un prieten al ei l-au întâlnit pe profesorul care l-ar fi abuzat pe copil, iar acesta i-a condus la o sală de clasă unde elevul era încuiat. Cadrul didactic i-a spus mamei copilului că acesta probabil că a adormit.

„Când nu l-am găsit în locul obișnuit în care mă aștepta ca să îl iau acasă, am intrat în panică. Am alergat pe holurile școlii, strigându-i numele. El (profesorul care l-ar fi abuzat, n.r.) s-a oferit să ne ajute, spunând că fiul meu probabil a adormit în una dintre sălile de clasă”, a povestit femeia.

Ea a mai spus că a fost oripilată când fiul ei, care se comporta straniu, și-a schimbat hainele acasă. Femeia susține că a văzut pete de sânge, așa că și-a dus fiul imediat la doctor, unde a aflat că băiatul a fost violat.

Mama copilului abuzat a spus că este deranjată de hotărârea școlii de a nu-l suspenda ape bărbatul care i-a violat fiul și de a-i spune elevului să rămână acasă.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, o investigație aflându-se în desfășurare și în cadrul școlii în care a avut loc incidentul.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri