Antena Căutare

Un copil de noua ani a calatorit cu avionul neinsotit si fara bilet, precum Kevin din "Singur acasa 2"

Un copil de noua ani a ajuns din Minneapolis in Las Vegas cu un avion de linie, neinsotit si fara bilet. Nimeni nu l-a observat nici la check-in, nici la controalele de la poarta de imbarcare, despre care se credea ca sunt extrem de riguroase. Baiatul,care fugise de acasa a fost observat abia in timpul zborului, o situatie care aduce mult cu filmul "Singur acasa 2".

Pe un aeroport din Minneapolis, un copil de noua ani a reusit sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Las Vegas, fara sa fie controlat de nimeni. Niciun angajat al aeroportului nu si-a dat seama ca baiatul nu este insotit si nici nu are bilet.

Copilul a ajuns in avion si abia atunci un pasager a observat ca baiatul calatoreste singur si a alertat personalul de bord. El a fost preluat la aterizare, in Las Vegas, de autoritati si va fi trimis inapoi la parinti. Asa ca, din fericire pentru el, baiatul nu a ajuns singur intr-un oras necunoscut precum Kevin din film.

Aeroportul din Minneapolis este acum in vizorul unei anchete care,se va lasa, cel mai probabil, cu demisii pentru nerespectarea masurilor de siguranta.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Presedintele Argentinei intra in repaos din cauza unui hematom... VIDEO! Adevaratul Spiderman, Alain Robert, a mai cucerit varful unui zgarie-nori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x