Antena Căutare

Un copil de numai 5 ani din California, retinut de politie pentru violenta

Michael Davis, un pusti de numai 5 ani din California a fost legat la maini cu o banda de plastic si dus la un control psihiatric, dupa ce ar fi amenintat un politist la scoala, scrie The Telegraph.

Baietelul a fost diagnosticat cu hiperactivitate si deficit de concentrare, fapt pentru care profesorii sai i-au recomandat sa discute cu un ofiter de politie. Dascalii s-au gandit ca prezenta locotentului Frank Gordo i-ar putea astfel tempera caracterul hiperactiv.

Insa, conform raportului politiei, locotenentul a fost impins de acesta cu violenta, actele de pe birou i-au fost aruncate pe jos si politistul chiar a primit o lovitura in genunchi.

Ofiterul a hotarat apoi sa il retina pe pusti cu benzi de plastic prinse de maini si de picioare, asemenea celor folosite pentru criminalii periculosi.

Fara ca parintii copilului de 5 ani sa fie informati, omul legii l-a dus pe acesta direct la spitalul de Psihiatrie din Stockton Kaiser pentru un control medical.

La aflarea vestii, mama sa, Thelma, s-a arat contrariata de incident. "Ni s-a spus ca baiatul nostru a atacat dintr-o data un politist", a spus aceasta.

Acuzatia de violenta impotriva minorului a fost retrasa ulterior de o instanta care judeca astfel de cazuri juvenile. Pe de alta parte, atat politia cat si profesorii care au reclamat cazul au refuzat sa comenteze situatia.

Foto: thereporteronline.com

Un avion a zburat cinci zile cu 30 de suruburi lipsa la o aripa... Regina Elisabeta a II-a, deranjata de un documentar despre verisoarele sale handicapate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x