Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

„Salut, sunt Casian și mă bat cu coronavirusul! Mami și tati cred că e vina lor!”. Un copil, diagnosticat cu COVID-19, fără ca părinții lui să fi avut simptome – FOTO

Un copil de nouă luni din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost diagnosticat cu coronavirus, fără ca părinții lui să fi prezentat simptome ale infectării cu COVID-19.

Cassian, diagnosticat cu coronavirus, și părinții lui.

Callum și Myroslava Coates, din Manchester, au aflat că fiul lor de doar nouă luni, Cassian, a devenit cel de-al doilea bebeluș din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care a fost infectat cu coronavius, deși niciunul dintre ei doi nu a prezentat simptome de COVID-19.

Micul Cassian a avut febră și alte simptome ca de răceală, timp de câteva zile, așa că părinții lui l-au dus la spital. Acolo, cei doi părinți au fost șocați să afle că fiul lor a fost infectat cu coronavirus.

Acum, cei doi britanici se află în autoizolare acasă, cu micuțul lor, pe care îl tratează cu Calpol, un medicament pentru răceală.

„Ne-am întrebat de unde a luat coronavirus, pentru că eu și soțul meu ne simțeam bine. Am intrat în panică. Ne-a spus că la copiii de vârsta lui, diagnosticul se pune după simptome. Ne-au spus să mergem acasă și să ne autoizolăm timp de două săptămâni”, a spus mama lui Cassian.

„Acum trecem prin suișuri și coborâșuri, dar Cassian a trecut deja prin ceea ce era mai rău”, a mai spus femeia.

„Cum a îndrăznit să mi-l ia? COVID-19 i-a furat până și ultima dorință! Un vis mai nobil nu exista!”. Soția unui bărbat ucis de coronavirus, mesaj cutremurător! Foto

Cassian a fost diagnosticat cu coronavirus după ce un nou-născut din Londra a devenit cel mai tânăr pacient cu COVID-19, săptămâna trecută. Acum, și acest copil ar fi „în afara oricărui pericol”.

Miercuri, 18 martie, încă un bebeluș din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost testat pozitiv pentru COVID-19, în Norfolk, potrvit presei britanice.

La nivel mondial, la momentul redactării acestei știri, au fost înregistrate peste 200.000 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus și peste 8.000 de decese.

Recomandari