Antena Căutare

Un copil, în pericol de moarte, într-o gară! A căzut în spațiul dintre peron și tren. Atenție, imagini tulburătoare! Video

Un copil a căzut în spațiul dintre un peron și un tren, într-o gară din Australia. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar imaginile video au fost publicate de autorități.

Un copil a căzut în spațiul dintre un peron și un tren, într-o gară din Australia. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar imaginile video au fost publicate de autorități.

Copilul a căzut în spațiul aflat între peron și tren când încerca să urce în vagonul în care el și mama lui aveau locuri.

La momentul incidentului, mama băiatului împingea un cărucior pentru copii.

Martorii s-au grăbit să intervinăî. Unii au încercat să ridice copilul, iar alții au alergat către fața locomotive, pentru a-l avertiza pe mecanic să nu pornească.

Băiatul a fost salvat și nu a fost rănit, potrivit presei din Australia.

Incidentul a avut loc la gara Sydenham, din New South Wales, Australia, în luna februarie a acestui an. Însă, autoritățile au făcut acum imaginile video publice, în cadrul unei campanii pe care au demarat-o, cu scopul de a le aminti părinților să își supravegheze copiii atunci când călătoresc cu trenul, în sezonul concediilor.

Anul trecut, au fost aproximativ 200 de astfel de accidente, în care au fost implicați copii, în Australia. Dintre aceștia, 68 au căzut în spațiul aflat între peron și tren.

O bombă sexy s-a dus la spital cu o iritație și i s-a spus că are râie! „Adevărul era mult mai crunt, dar eu m-am simțit... Noi reglementări în Suedia. Guvernul vrea să devină o țară fără fumători până în 2025...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x