Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Momente dureroase într-un Parc Național după ce un copil de nouă ani împușcă animale pe cale de dispariție. Video

Serviciul de Protecție a Naturii al Gardei Civile din Spania investighează un vânător de 36 de ani care l-a încurajat pe fiul său să omoare păsările protejate în împrejurimile Parcului Național Doñana

Așa dispar și ultimele animale! Momente de groază într-un Parc Național din Spania unde un băiețel de 9 ani omoară animale pe cale de dispariție, încurajat de tatăl său. Atenție, imaginile video surprind scene cu puternic impact emoțional

Serviciul de Protecție a Naturii al Gardei Civile din Spania investighează un vânător de 36 de ani care l-a încurajat pe fiul său să omoare păsările protejate în împrejurimile Parcului Național Doñana, în special în municipiul Sevillian, Isla Mayor.

Omul, care răspunde inițialei lui J.M.M.O, a fost acuzat de un delict împotriva florei și faunei, precum și de un delict pentru încălcarea siguranței rutiere. Ancheta a fost deschisă după ce Garda civilă a primit un videoclip în care minorul de 9 ani împușca fără milă specii protejate, fiind încurajat de tatăl său.

Pedeapsa pentru aceste evenimente ar putea fi de până la doi ani de închisoare, incapacitatea de a vâna până la patru ani, precum și posibila revocare a licentei de arme, precum si retragerile acestora, pe lângă un număr mare de infracțiuni administrative în materie de protecție a Florei și Faunei autohtone. La acestea se adaugăretragerea permisului de conducere pentru o perioadă de până la șase ani .

Recomandari