Un copil de un an a fost smuls dintr-un cărucior de cumpărături și trântit la pământ! Momentul tulburător a fost filmat - Video

 

Un copil în vârstă de un an a fost smuls dintr-un cărucior de supermarket și apoi trântit la pământ, în parcarea centrului comercial la care mama lui a făcut cumpărături. Atacatorul, un adolescent în vârstă de 17 ani, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imaginile video surprinse de camera de supraveghere se vede cum un adolecent ce s-ar fi aflat sub influența unor droguri a smuls copilul din căruciorul de cumpărături al mamei acestuia, în care el se afla așezat în scaunul de mașină.

După ce a ridicat copilul cu tot cu scaunul de mașină aflat în cărucior, adolescentul l-a trântit la pământ.

Adolescentul a mai fost filmat și în timp ce dobora un indicator din parcarea centrului comercial la care a avut loc incidentul tulburător.

Din fericire, copilul a supraviețuit atacului, ce a avut loc în Edmond, Oklahoma, Statele Unite ale Americii, pe 24 mai, suferind o rană minoră.

„Copilul meu țipa. L-am scos din scaunul lui de mașină cât de repede am putut, ca să mă asigur că nu are răni grave”, a spus mama copilului care a fost smuls din căruciorul de supermarket și trântit la pământ.

Când a fost interogat de polițiști, adolescentul a chicotit, după care le-a spus că a fumat marijuana și un alt drog, posibil PCP, numit și „praful îngerilor”.

Mai mult, înainte de a fi găsit de polițiști, adolescentul s-a dezbrăcat în public și a sărit pe mașini. Apoi, el le-a mai spsu agenților să îl împuște, după care a încercat să îi lovească.

Ulterior, tânărul în vârstă de 17 ani li-a cerut scuze la poliție și a fost transportat la spital. El a fost arestat sub mai multe acuzații, inclusive pentru consum de droguri și asalt.  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI