Live acumObservator 19
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Un cuplu, condamnat la ÎNCHISOARE pentru vânzarea unor PĂPUȘI UCIGAȘE! Cum au pus în pericol mii de fetițe. Prințesa pe care o replicau

Un cuplu a fost condamnat la închisoare deoarece a vândut replici ale unei păpuși ce o reprezintă pe prințesa Elsa din seria de filme animate „Frozen”, aceste păpuși având niveluri ridicate de substanțe chimice care cauzează apariția cancerului.

Un cuplu din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost condamnat la închisoare deoarece a vândut replici ale unei păpuși ce o reprezintă pe prințesa Elsa din seria de filme animate „Frozen”, aceste păpuși având niveluri ridicate de substanțe chimice care cauzează apariția cancerului.

Nivelul de ftalați din aceste jucării vândute de Lee Scully, în vârstă de 38 de ani, și de Tracy Cockbill, în vârstă de 40 de ani, este de 2.000 de ori peste nivelul permis.

Aceste substanțe chimice folosite pentru crearea de plastic flexibil sunt associate cu cancerul, anomalii congenitale și astm.

Lee Scully și Tracy Cockbill au fost condamnați la câte 10 luni de închisoare.

Cuplul a mai vândut și boxuri de streaming pentru Android TV care aveau alimentatoare ce puneau utilizatorii în pericol.

Scully și Cockbill au recunoscut că au încălcat legislația cu privire la dreptul de autor și la siguranța clienților lor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro