Antena Căutare

Un cuplu de romani au dus in Marea Britanie o fetita romanca de sapte ani si au fortat-o sa lucreze

O fetita in varsta de sapte ani a trecut prin momente de cosmar dupa ce doi tigani romani au fortat-o sa lucreze ca servitoare in Marea Britanie. Cei doi risca acum sa fie condamnati la inchisoare, relateaza Daily Mail in editia electronica, citeaza Mediafax.

Tiganii romani Aurel Zlate si Alexandra Oaie, cunoscuta sub numele de Ferma, au fost gasiti vinovati de traficarea fetitei in octombie 2010 cu intentia de a o exploata. Sentinta in cazul lor este asteptata vineri. Cuplul, care are opt copii si traieste din ajutoare sociale, a fost declarat vinovat si de neglijenta si rele tratamente aplicate fetitei in timp ce aceasta era in grija lor.


Fetita a fost luata de la mama ei dupa ce Aurel Zlatea, in varsta de 45 de ani, si sotia sa Alexandra Oaie, in varsta de 44 de ani, au mintit ca va avea o viata mai buna. Ea le-a spus politistilor ca o "uraste" pe femeia care o tine captiva. "Nu o suport pentru ca ma bate tot timpul", a declarat ea.

Un psiholog pentru copii care evalueaza starea psihica a acesteia a descoperit ca fetita nu stie nici sa numere pana la zece in limba materna si nu este capabila sa exprime emotii de baza.

Familia are o serie de condamnari la activ pentru furt din magazine, tentativa de furt si atac, infractiuni comise in 2003. Cei doi au fost declarati vinovati si pentru traficarea unui barbat in varsta de 53 de ani din Romania.

foto: Daily Mail

Marea Britanie: Vorbea la telefon in timp ce rula cu o viteza incredibila!... The Sun: Doi romani au rapit, batut si abuzat o fetita de 7 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x