Căutare Live

Un cuplu, filmat în ipostaze interzise la un templu din Bali! Indonezienii sunt furioși! „Dacă sunteți atei, nu înseamnă că vă permiteți să...” - Video

Un cuplu originar din Cehia a fost filmat în ipostaze interzise la un templu din Bali. Imaginile au devenit virale pe internet, iar mai mulți indonezieni s-au arătat înfuriați de gestul celor doi parteneri.

Un cuplu originar din Cehia a fost filmat în ipostaze interzise la un templu din Bali. Imaginile au devenit virale pe internet, iar mai mulți indonezieni s-au arătat înfuriați de gestul celor doi parteneri.

În imaginile video se vede cum un bărbat își ajută partenera să se spele în zona intimă cu… apă sfințită, dintr-un altar aflat la un templu hindus din Bali.

Imaginile au fost publicate pe contul de Instagram al femeii, Sabina Dolezalova, care apare în imaginile compromițătoare alături de iubitul ei, Zdenek Slouka.

Mai mulți indonezieni au scris că turiștii cărora le ste permis accesul în Bali ar trebui să fie selectați înainte.

„Bali se va îneca dacă nu ne putem proteja și nu putem fi selective în privința tipurilor de turiști cărora le permitem să ne viziteze insula”, a scris un designer din Bali, Niluh Djelantik.

La scurt timp după ce au stârnit valul uriaș de critici pe internet, cei doi parteneri au publicat un al doilea videoclip, în care și-au cerut scuze pentru ceea ce au făcut.

„Ne pare foarte rău pentru videoclipul de ieri. Am luat în derâdere templul și apa sfințită din Ubud, fără să știm”, au spus ei, percizând, ulterior, că sunt atei și că nu au știut că acela era un altar.

Totuși, felul în care cei doi și-au cerut scuze a fost considerat neadecvat de mai mulți indonezieni.

„Dacă sunteți atei nu înseamnă că vă permiteți să nu respectați credințele altora. În plus, Bali este cunoscută și ca « Insula Zeilor», așa că, da, e tărâm sfânt” și „Faptul că nu ați știut că este un altar nu este o scuză”, au fost două dintre reacțiile critice.

Italia comemorează un an de la drama de la Genova şi cele 43 de victime... Ursula von der Leyen lucrează la formarea noii Comisii; Franţa, Italia, Belgia, Croaţia, Portugalia şi România urmează s...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri