Antena Căutare

Un diplomat american a fost victima unui atac cu... pantofi!

Fostul administrator civil al Irakului, diplomatul american Paul Bremer, a avut parte de o surpriza neplacuta in Parlamentul Britanic.

Diplomatul american a fost victima unu atac cu pantofi! Un irakian, suparat pe actiunile intreprinse de Paul Bremer in tara sa, a aruncat, pe rand, cu doi pantofi, inspre capul lui Paul Bremer.

Scena s-a petrecut la o conferinta organizata intr-o sala din cladirea Parlamentului britanic, unde Bremer era invitat. Irakianul l-a acuzat pe diplomat ca i-a distrus tara. Barbatul a fost arestat, dar a fost eliberat dupa cateva ore, cu conditia de a nu mai participa niciodata la conferinte si activitati organizate de Camera Comunelor.

In varsta de 77 de ani, Paul Bremer a fost desemnat Administrator civil al Irakului in 2003, dupa invazia americana. Cel ce l-a numit, Presedintele George Bush, a fost si el tinta unui atac cu pantofi, in 2008.

sursa foto: news.stanford.edu

Traseul carnii de cal din lasagna, din Romania pana in Marea Britanie... 11 oameni au murit in urma furtunii de zapada care a maturat nord-estul SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x