Căutare Live

Un director al departamentului de stiri de la Yahoo a fost concediat pentru ca l-a jignit pe Mitt Romney

Seful departamentului politic al site-ului Yahoo News, David Chalian, a fost concediat pentru ca a facut un comentariu care ii aduce ofense candidatului republicanilor la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Aflat la Conventia Partidului Republican de la Tampa, Florida, David Chalian a afirmat ca Mitt Romney si sotia acestuia erau "fericiti sa participe la o sarbatoare in timp ce afroamericanii se ineaca", referindu-se la victimele uraganului Isaac, care a lovit in aceasta saptamana SUA. El nu si-a dat seama ca microfonul sau era deschis, chiar inainte ca Yahoo sa inceapa transmiterea in direct a evenimentului.

Imediat dupa incident, Yahoo a transmis un comunicat de presa in care mentiona ca: "declaratia lui David Chalian a fost inadecvata si nu reprezinta punctul de vedere al Yahoo!. Contractul sau a fost reziliat imediat. Ne cerem scuze lui Mitt Romney, echipei sale de campanie, sustinatorilor lui si oricui a fost ofensat".

David Chalian si-a cerut si el scuze: "Imi pare profund rau pentru ca am facut o gluma nepotrivita si nechibzuita. Comentam despre provocarea de a organiza o conventie in timpul unui uragan si despre optica de campanie. Am cerut scuze echipei de campanie a domnului Romney si, vreau sa profit de aceasta ocazie pentru a-mi cer scuze in mod public domnului si doamnei Romney. Regret, de asemenea, orice distragere a atentiei de la transmisia exceptionala a Conventiei republicane de catre Yahoo News si ABC News".

FOTO: muycomputerpro.com

Rebelii sirieni ar fi preluat controlul asupra unui aeroport militar... Washington Times: Decat in democratia de astazi, romanii prefera sa traiasca in comunism...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri