Antena Căutare

Un disc cat o suta

Informatiile de pe 100 de DVD-uri ar putea fi stocate pe un singur disc de aceeasi marime, datorita unei tehnologii de-a dreptul revolutionare dezvaluite ieri de concernul american General Electric. Cercetatorii de acolo sustin ca au pus la punct, deocamdata numai in laborator, discul cu holograma, care poate stoca date in trei dimensiuni si nu doar in doua, ca formatele actuale. Primul disc experimental contine 500 de gigaocteti de informatie, dar cercetatorii spera sa ajunga chiar la o mie. Ei promit ca, atunci cand vor fi produse in masa, discurile cu holograma vor avea un pret accesibil tuturor.

In pragul pandemiei... Ascensiune pe sarma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x