Antena Căutare

Un educator a otrăvit 23 de copii! Micuții au acuzat stări de vomă, iar unii au leșinat, la scurt timp după ce au luat masa la grădiniță

Un educator a otrăvit nu mai puțin de 23 de copii, el punându-le o substanță chimică în mâncare. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care cadrul didactic a comis acest gest. 

Un educator a otrăvit nu mai puțin de 23 de copii, el punându-le o substanță chimică în mâncare. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care cadrul didactic a comis acest gest.

Incidentul teribil a avut loc în China, unde un educator a pus în mâncare copiilor nitrit de sodiu, o substanță ce se folosește în industria alimentară, dar care este toxică în cazul în care este ingerată în stare pură. Imediat, copiii au început să acuze stări de vomă, iar unii au leșinat. Ulterior, după cinci zile, un copil a fost internat în spital în stare gravă, iar alți șapte sunt ținuți sub observație.

Incidentul a survenit cu puţin timp înainte de intrarea în vigoare a unei directive a guvernului central, care îi obligă pe directorii de grădiniţe şi de creşe să mănânce la cantină alături de copii, în urma mai multor scandaluri alimentare în sistemul naţional de educaţie. Grădiniţele şi şcolile trebuie să facă publice sursele lor de aprovizionare alimentară şi să pună la dispoziţie dispozitive pentru controlul calităţii, potrivit Agerpres.

De asemenea, în luna martie a acestui an, alți 36 de copii au fost internați în spital după ce au consumat hrană mucegăită într-o unitate de învățământ din Sichuan, sud-vestul țării.

S-a sinucis după ce a fost acuzat pe nedrept că a abuzat o minoră. Bărbatul a lăsat un bilet de adio pe internet... Un bărbat și-a abuzat fiica de 15 ani după ce s-a întors acasă beat mort! Cum și-a motivat gestul în fața oamenilor legi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x