Antena Căutare

„Ești un gândac jegos!”. Elev umilit de un coleg de școală și pus de agresor să-i pupe pantofii pentru a nu fi bătut

Un elev evreu a fost umilit de un copil musulman, care l-a obligat să îi sărute pantofii, cu o amenințare cumplită. Momentul a fost surprins într-o fotografie.

Un elev evreu a fost umilit de un copil musulman, care l-a obligat să îi sărute pantofii, cu o amenințare cumplită. Momentul a fost surprins într-o fotografie.

În imagine se vede cum elevul evreu, în vârstă de 12 ani, îi sărută pantofii copilului musulman, într-un parc din Melbourne, Australia.

Dacă ar fi refuzat, copilul evreu ar fi fost bătut de un grup de elevi în vârstă de 12 și 13 ani. Bătăușii au fost cei care au făcut fotografia.

Deocamdată, elevii care l-au umilit pe copilul evreu nu au fost sancționați.

Acesta nu este singurul incident antisemit din Melbourne. La o școală din acest oraș australian, un băia în vârstă de cinci ani a fost numit „gândac evreu” și „evreu jegos” de către colegii lui.

Atât copilul de cinci ani, cât și cel de 13 ani, au fost transferați de părinții lor, care au reproșat conducerii școlilor că „refuză să ia măsuri”.

„Mami, nu ar trebui să mă iubești. Sunt un nimic, un șoarece evreu”, i-ar fi spus copilul de 12 ani mamei lui, după acest incident.

Mama elevului evreu în vârstă de 12 ani i-a contactat pe părinții copilului musulman, care s-au arătat oripilați de ceea ce a făcut fiul lor.

„Am stat la o masă – eu, copilul meu și copilul care l-a umilit, alături de părinții lui. Le-am explicat că ceea ce s-a întâmplat este greșit și că nu este bine să creem un zid între evrei și musulmani”, a spus mama copilului umilit.

Conducerea școlii la care este înscris elevul evreu a refuzat să se implice în acest caz, deoarece „incidentul nu s-a petrecut în unitatea de învățământ”.

Stare de urgenţă în Ecuador, o ţară paralizată de greve şi blocaje împoriva unei scumpiri a carburanţilor cu peste 100%... Unul dintre rivalii lui Boris Johnson în cursa la Downing Street, Rory Stewart, demisionează din Partidul Conservator şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x