Antena Căutare

VIDEO! Un elicopter s-a PRABUSIT in centrul Londrei. O perdea de fum a fost vizibila aproape de raul Tamisa

Un elicopter s-a prabusit miercuri in centrul Londrei, dupa ce s-a lovit de o macara, informeaza presa britanica. Nefericitul eveniment s-a petrecut la o ora de varf, putin dupa ora 8:00

UPDATE 16:54 Ceata ar fi cauza tragediei produse la Londra. In momentul impactului, vizibilitatea era redusa in zona.

UPDATE 11:50 Doua persoane au murit in urma accidentului, a anuntat politia.

Mai exact, elicopterul s-a izbit de macara, a izbucnit apoi “intr-o minge de foc” si s-a indreptat ca “o spirala” spre pamant, au spus martorii socati. Unul dintre ei povesteste: Ceea ce este clar este faptul ca elicopterul a fost lovit de o macara”. Zona in care s-a prabusit l se afla in apropierea cladirii MI6, serviciile de informatii externe din Marea Britanie si a locului unde urmeaza sa fie construita ambasada Statelor Unite.

Peste 60 de pompieri si opt autospeciale se afla la fata locului, afirma corespondentul BBC. Acestia au anuntat ca au primit "informatii privind prabusirea unui elicopter" la Lambeth, un cartier din Londra situat la sud de Tamisa.

Din primele cercetari, se pare ca in elicopter era o persoana, iar in urma impactului cu solul, doua masini au fost avariate. Metrourile ce treceau prin statia Vauxhall au fost suspendate. In plus, se crede ca macaraua ar fi fost folosita pentru construirea unei cladiri noi.

Presa britanica a prezentat imagini cu un nor negru ce se ridica deasupra cladirilor.

Imediat dupa accident au aparut si reactiile pe Twitter: @ Bottle_bohemia: "asistam la un accident oribil, un elicopter s-a lovit de o macara si s-a spiralat in pamant!"
@ Quinmurray tweeted: "un elicopter a fost lovit de o macara si s-a prabusit la cativa metri in fata mea, in Vauxhall."

Foto: The Sun

Ciclismul ar putea fi scos din programul Jocurilor Olimpice. Decizia, luata in urma marturisirilor lui Lance Armstrong... O aeronava Boeing 787 a aterizat de urgenta in Japonia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x