Antena Căutare

Un fost soldat american desfigurat a facut transplant de fata

Atunci cand Mitch Hunter se plimba pe strada, copiii fugeau de el, fiind prea speriati de ceea ce vedeau. In momentul in care a devenit tata la randul lui, barbatul a hotarat sa faca un transplant de fata, pentru ca nu voia ca propriul sau fiu sa se teama de el.

Mitch Hunter, un fost soldat caruia i-a fost distrusa fata cand a salvat viata unei femei, poate zambi din nou si se poate bucura de sarutarile sotiei, dupa 10 ani in care a fost nevoit sa traiasca desfigurat.

Barbatul din Indianapolis (SUA), in varsta de 30 de ani, este una dintre primele persoane din lume care a avut sansa sa primeasca o fata cu totul noua. Chipul lui a fost mutilat atunci cand a incercat eroic sa salveze viata unei femei, cu 10 ani in urma.

Mitch a suferit cel putin 20 de interventii chirugicale, pielea fetei fiindu-i inlocuita cu cea de pe coapse sau alte zone ale corpului, insa rezultatele nu au fost nici pe departe satisfacatoare.

Desfigurarea lui Mitch Hunter ii speria pe copii si ii fascina pe adulti, care se uitau cu ochi mari la el. Ramas fara niciun simt normal al fetei si fara buze in urma accidentului, barbatul traia o viata nedreapta. Insa atunci cand prietena lui, Katarina, i-a dat nastere unui fiu, Mitch a decis ca era vremea sa primeasca o noua fata.

"Copiii fugeau si se ascundeau de mine, pentru ca erau inspaimantati. Cand Clayton s-a nascut, nu am vrut ca si lui sa ii fie teama de mine. Asa ca m-am operat", a declarat Mitch Hunter.

Cinci luni dupa dificila interventie chirurgicala, care a durat 14 ore, cateva dintre vechile trasaturi ale barbatului au inceput sa reapara. Acum, Mitch Hunter este un cu totul alt om, atat pe interior, cat si pe exterior.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Francezii ne ironizeaza din nou: Un capitan roman in echipa Frantei ar cersi mingea... VIDEO! Protestatarii din piata Tahrir il refuza pe noul premier Kamal al-Ganzouri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x