Antena Căutare

Un tânăr fotbalist s-a aruncat în fața trenului, după ce a citit mesajele din telefonul iubitei sale: „Te iubesc. Îmi pare rău pentru tot”

Un tânăr fotbalist a ales să se sinucidă, aruncându-se în fața unui tren, după ce a găsit o serie de mesaje compromițătoare în telefonul iubitei sale. Cu doar câteva minute înainte de a-și lua viața, a trimis un mesaj tulburător mamei sale. 

Un tânăr fotbalist a ales să se sinucidă, aruncându-se în fața unui tren, după ce a găsit o serie de mesaje compromițătoare în telefonul iubitei sale. Cu doar câteva minute înainte de a-și lua viața, a trimis un mesaj tulburător mamei sale.

Jacob Standbridge avea 21 de ani. Era fotbalist și profesor de sport la mai multe școli din Stoke, Marea Britanie. De doi ani, tânărul trăia o frumoasă poveste de dragoste cu aleasa sa, Ciera.

În ultimele luni, relația lor a întâmpinat mai multe probleme. Jacob i-a povestit mamei sale, în mai multe rânduri, că simte că Ciera devine din ce în ce mai rece cu el, de parcă nu l-ar mai iubi. Dornic să afle dacă femeia pe care intenționa să o ceară de soție îi ascundea ceva, fotbalistul i-a citit mesajele din telefon. A urmat o ceartă ce s-a sfârșit cu despărțirea celor doi.

Tulburat de conținutul conversațiilor pe care Ciera le avea în mobil, Jacob a hotărât să-și pună capăt zilelor într-un mod absolut șocant. S-a urcat în mașină și a gonit spre linia de cale ferată ce trece pe lângă oraș.

Înainte de a păși în fața trenului, Jacob i-a trimis un ultim mesaj mamei sale: „Mamă, te iubesc! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Îmi pare rău.”

Iubita fotbalistului nu se consideră deloc vinovată pentru moartea acestuia. Ciera a explicat că nu despărțirea a fost motivul sinuciderii acestuia, ci faptul că, în ultimele luni, Jacob ar fi început să ia steroizi.

„De când a început să ia steroizi, reacțiile lui erau imprevizibile. Se enerva cumplit pentru niște lucruri total lipsite de importanță”, a povestit tânăra.

În urma morții lui Jacob Standbridge, oamenii legii au deschis o anchetă penală.

Elevii scapă de manuale! Când intră în vigoare schimbarea... Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe preşedintele american Donald Trump să facă o vizită la Phenian, printr-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x