Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Pentru a păstra plajele jamaicane curate, un hotelier a oferit câte un joint cu marijuana fiecărei persoane care a adus un sac de gunoi strâns de pe plajă

Pentru a motiva turiștii să păstreze plajele curate, Marian Erbach, un hotelier german a venit cu inițiativa de a oferi fiecărei persoane care îi aduce un sac plin de gunoi adunat de pe plajă, câte o țigară rulată cu marijuana. 

Pentru a motiva turiștii să păstreze plajele curate, Marian Erbach, un hotelier german a venit cu inițiativa de a oferi fiecărei persoane care îi aduce un sac plin de gunoi adunat de pe plajă, câte o țigară rulată cu marijuana.

La început, Marian a rulat 50 de țigări, echivalentul a 56 de grame de marijuana. De ce această cifră precisă? Pentru că în Jamaica, 56 de grame reprezintă suma maximă pe care o persoană o poate deține legal.

Doar 30 de minute a durat până când a venit și prima persoană cu un sac de gunoi. Aceasta a primit la schimb țigara, iar ulterior s-a format o coadă mare la tejgheaua hotelierului.

„Am fost foarte deranjat de murdăria și poluarea din jurul nostru, așa că în ultimele luni am făcut o mulțime de cercetări despre gunoi și, mai exact, despre deșeurile de plastic. Am văzut că în unele locuri au fost oferite o cafea sau o bere ca recompensă pentru sacii de gunoi, în timp ce prietena mea a făcut o glumă spunând: „În Jamaica ar trebui să le oferim jointuri“, a declarat acesta.

Recomandari