Antena Căutare

Un imigrant roman, declarat intreprinzatorul strain al anului in Italia

Florin Simion, un roman de 42 de ani care traieste in Italia, a fost desemnat intreprinzatorul strain al anului in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Roma. Romanul, nascut la Bacau, in 1970, conduce o firma de import-export de produse romanesti, relateaza Gazeta Romaneasca.

Florin Simion are in subordine 34 de angajati si o cifra de afaceri de 19 milioane de euro. Firma, infiintata in 2005, se numeste „Roma...nia” SRL si furnizeaza produse alimenatre traditionale pentru magazinele romanesti din Italia. Barbatul a emigrat in Italia in 1996 si a lucrat initial in constructii, la Roma.

Printre castigatorii premiilor destinate antreprenorilor straini din Peninsula, s-a mai numarat si o romanca, invingatoare la categoria „Ocuparea fortei de munca”. Anisoara Marin a plecat in Italia in 1996, iar acum are o cooperativa sociala, cu 18 asociati, si ofera servicii de asistenta pentru batrani si mediere culturala.

Foto: gazetaromaneasca.com

O femeie din Canada a nascut in toaleta unei benzinarii!... Le Monde: Republica Moldova, victima colaterala a conflictului UE - Gazprom ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x