Antena Căutare

Video: Carantina nu-i o scuză pentru sedentarim! Un instructor de fitness coordonează antrenamente, de pe acoperișul unei clădiri!

La Sevilla, Spania, un instructor de fitness a urcat pe un acoperișul unei clădiri, de unde a coordonat o rutină de exerciții pentru locuitorii unui complex rezidențial, blocați în casă din cauza carantinei.

Video: Carantina nu-i o scuză pentru sedentarim! Un instructor de fitness coordonează antrenamente, de pe acoperișul unei clădiri!
Un instructor de fitness a coordonat antrenamente, de pe acoperișul unei clădiri!

Cetățenii spanioli au dovedit că nu vor lăsa carantina cauzată de epidemia cu coronavirus să le stea în calea unui stil de viață sănătos.

Duminică, cei ce locuiesc în Spania au fost informați la nivel național de carantina impusă în efortul de a reduce răspândirea virusului.

Singurele condiții în care acestora li se permite părăsirea domiciliului sunt pentru achiziționarea alimentelor și bunurilor necesare, transportul către locul de muncă, sau deplasarea la cel mai apropiat spital în caz de urgențe.

Citește și: Avertisment îngrijorător lansat de experți în sănătate: ”Criza declanșată de coronavirus ar putea dura până în primăvara anului 2021!”

Din fericire, distanțarea socială i-a oferit unui instructor personal din Sevilla oportunitatea perfectă să coordoneze un antrenament pentru toți cei blocaâi în case-de pe un acoperiș.

Într-un videoclip distribuit pe Instagram de către grupul de fitness Sano Sevilla Los Bermejales, instructorul coordonează locatarii unui complex rezndețial, aflați la balcon, în timp ce acesta este situat pe acoperișul unei clădiri, oferind tuturor vizibilitate maximă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„În Sevilla, oamenii nu acceptă carantină ca pe o scuză să fie sedentari.”, scrie în descrierea videoclipului. „Instructorul de fitness găzduiește un antrenament de pe acoperișul unei clădiri-iar oamenii i se alătură de la balcoane.”

Citește și: Nu scăpăm de coronavirus nici dacă vine vara. Expert al OMS, afirmație îngrijorătoare: ”Nu există nici o dovadă că virusul COVID-19 își va opri răspândirea!”

„Este incredibil!”, comentează o persoană la postarea grupului de fitness.

Un altul spune: „Ce inițiativă ingenioasă!”.

Acest antrenament unic și modul ei neconvențional de desfășurare vine ca urmare a recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății cu privire la sănătatea mintală a celor aflați în carantină.

Citește și: Cum să gestionăm starea de îngrijorare cauzată de coronavirus

Potrivit organizației, cei izolați ar trebui să încerce să-și mențină pe cât posibil rutina zilnică cu care au fost obișnuiți.

„În perioade de stres, aveți grijă la propriile nevoi și sentimente.”, declară cei de la OMS. ”Angajați-vă în activități benefice organismului, pe care le considerați relaxante. Exersați în mod regulat, dormiți cel puțin șapte ore pe noapte și mâncați cât se poate de sănătos.”

Coronavirus - Argentina îşi închide frontierele până la 31 martie... Țara care deține un medicament ce ar putea trata coronavirusul. Cine sunt pacienții care vor primi, de azi, Remdesivir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x