Antena Căutare

Un italian i-a lăsat moştenire un milion de euro îngrijitoarei românce. A crezut că dă lovitura

Situație controversată în justiția din Sardinia, iscată între o familie de români și sora unui cetățean italian mort, după ce un bărbat i-a lăsat îngrijitoarei românce suma impresionantă de 1 milion de euro.

Un bărbat din localitatea Valledoria i-a lăsat îngrijitoarei sale, de origine română, o moștenire impresionantă: 1 milion de euro, în bani și proprietăți imobiliare. Femeia a decedat înaintea italianului, dar sora bărbatului s-a trezit la ușă cu familia îngrijitoarei, care revendică moștenirea, scrie Nuova Sardegna.

„Suntem unicii moştenitori ai averii răposatului. Vrem să vă spunem că ne vom ocupa de înmormântare după ritul martorilor lui Iehova. Se convertise la credinţa noastră”, i-au spus soțul, fiii și nora româncei.

Sora bătrânului susține că rudele româncei au venit imediat după moartea bărbatului și au prezentat actul prin care fratele îi lăsa averea româncei. Însă, pentru că știa că fratele său era catolic practicant, femeia a deschis o acțiune în instanță, prin care a obținut punerea sub sechestru a bunurilor. După un lung proces a reușit, în cele din, urmă să demonstreze că bărbatul nu avea discernământ atunci când a redactat actul, pentru că suferea de o boală psihică.

Rudele îngrijitoarei românce sunt nevoite să plătească și cheltuielile de judecată.

Franța: Veste proastă pentru părinți! De anul viitor, școala devine obligatorie de la 3 ani!... Imagini emoționante, până și președintele Macron a plâns! Franța și-a omogiat EROUL! Locotenentul Arnaud Beltrame, cel c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x