Antena Căutare

Un jurnalist a fost găsit mort în portbagajul unei maşini

Un jurnalist mexican, care scria despre poliţie în statul plin de violenţă Guerrero, a fost găsit mort în portbagajul unei maşini, având semne de tortură şi că a fost împuşcat, a informat poliţia marţi, conform Reuters.

Mexicul este una dintre cele mai periculoase ţări pentru jurnalişti, însă nu este clar dacă uciderea lui Rogelio Barragan are legătură cu munca sa.

Barragan , director al unui site care informa despre sudul ţării, a fost găsit în statul Morelos. El a fost împuşcat de cel puţin două ori iar pe corpul său pot fi observate semne de tortură.

Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a promis că va reduce violenţele din ţară. Însă conform grupării Article XIX, sex shop şapte jurnalişti au fost ucişi de când Lopez Obrador şi-a început mandatul, în decembrie 2018.

Sursa : news.ro

Forajele de petrol şi gaze din apropierea Ciprului subminează securitatea în estul Mediteranei... Un avocat a acuzat mai multi politiști pentru că au batut brutal un client de-al lui: "L-au răvășit până când nu ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x