Antena Căutare

Un jurnalist a fost stropit cu benzina si ars de viu in timpul emisiunii sale, in direct

Un jurnalist din Bolivia, cunoscut pentru anchetele in care dezvaluie acte de coruptie, a fost atacat in timpul unei emisiuni radio. Cateva persoane necunoscute l-au stropit cu benzina si apoi i-au dat foc. Barbatul a suferit arsuri pe aproape jumatate din suprafata corpului, dar medicii au reusit sa-i salveze viata.

Patru barbati mascati au dat buzna in studioul de radio, chiar in timp ce Fernando Vidal vorbea despre traficul de produse petroliere in care sunt implicati vamesii care lucreaza la granita dintre Bolivia si Argentina.

Atacatorii l-au stropit cu benzina si apoi au aruncat mai multe cocktailuri Molotov. Jurnalistul in varsta de 78 de ani si un membru al echipei sale au avut nevoie de ingrijiri medicale. Barbatul a suferit arsuri de gradul II la extremitati, dar si in jurul fetei sip e abdomen, iar acum se afla in stare stabile.

De pe patul de spital, Fernando Vidal i-a indemnat pe colegii sai sa incerce in continuare sa-i demaste pe oficiali corupti: “Multumesc din suflet tuturor prietenilor mei, colegilor mei si jurnalistilor, pe care ii indemn sa continue sa scoata la iveala adevarul”.

Politistii au arestat deja trei suspecti in acest caz.

Pagubele facute de uraganul Sandy se ridica la 20 de miliarde de dolari... Uraganul Sandy, "o catastrofa de proportii biblice"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x