Antena Căutare

Un magazin din Florida ofera un pistol gratis persoanelor care cumpara o motocicleta

In plina criza, un magazin de motociclete din Florida a gasit o metoda controversata sa creasca vanzarile. La fiecare motor cumparat, clientul primeste gratis un pistol. Proprietarul magazinului spune ca i-a venit ideea dupa ce a observat ca toata lumea vorbeste despre arme, din cauza tragediilor din ultima perioada.

Cumpara o motocicleta si primesti gratis un pistol. Mai exact, un voucher cu care poti merge sa-ti alegi arma. Imediat dupa ce a fost difuzata reclama, telefoanele au inceput sa sune.

“Am primit peste 100 de telefoane in aceasta dimineata de la clineti care voiau sa afle mai multe despre termenii si conditiile ofertei”, a declarat proprietarul magazinului.

Au inceput sa sune si oameni care nu erau prea incantati ca se dau arme gratis, mai ales acum, cand s-au intamplat atatea tragedii.

Ron spune ca, desi a primit sute de telefoane de la oameni care erau sau nu de acord cu momentul si termenii ofertei, acesta este momentul potrivit pentru afacerea lui: “Ideea pentru reclama vine de la lucrul care cel mai la moda acum pe internet, adica armele”.

Indiferent daca oamenii vin la magazin pentru motoarele pe care le are sau pentru a se alege cu o arma gratis, proprietarul se asteapta la vanzari mari.

Poteste violente in Spania: Doi politisti raniti si peste 40 de manifestanti arestati... Michelle Obama a facut senzatie pe mai multe stiluri de dans, la un show TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x