Căutare Live

Un meteorit a explodat deasupra orașului Phoenix, Arizona

Lumina strălucitoare, însoțită de o bubuitură puternică, ce a fost observată pe cerul orașului Phoenix, Arizona (SUA), reprezintă explozia unui meteorit care a intrat în atmosfera terestră cu o viteză de mii de kilometri pe oră

Lumina strălucitoare, însoțită de o bubuitură puternică, ce a fost observată pe cerul orașului Phoenix, Arizona (SUA), reprezintă explozia unui meteorit care a intrat în atmosfera terestră cu o viteză de mii de kilometri pe oră.

Conform lui Garvie, lumina puternică de pe cer nu provenea de la o ploaie de meteoriți, ci mai degrabă de la prăbușirea unei singure roci cosmice care s-a intersectat cu Terra.

Înregistrarea video arată că cerul a devenit brusc luminos și din ce în ce mai strălucitor. A urmat o bubuitură puternică ce a trezit mulți localnici din somn. Apoi lumina de pe cer a scăzut în intensitate.

Unul dintre martori, o femeie din Snowflake, statul Arizona, a povestit că s-a trezit din cauza unui zgomot foarte puternic, crezând că cineva încearcă să intre în locuința sa. Ea a verificat ce arată camera de filmat din fața ușii locuinței cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil și a văzut o explozie intensă de lumină pe cer.

A murit din cauza unui produs pe care şi tu îl foloseşti zi de zi! Medicii sunt în stare de alertă... Summit NATO. 31.000 de soldați, pregătiți să le arate rușilor cine sunt șefii în Europa!...
Ultimele știri