Antena Căutare

Un milion de egipteni au protestat impotriva presedintelui Morsy

Aproape un milion de egiptenti au protestat in Egipt impotriva decretului care extinde prerogativele presedintelui Morsy.

Protestele au fost insotite de violente, sute de persoane fiind ranite. Piata Tahrir din Cairo a fost, pentru a cincea noapte consecutiv, ocupata de manifestantii care au dormit in corturi. Aici, au fost incendiate mai multe masini. Mai multi politicieni din opozitie au incercat sa se alature protestului, insa nu au scapat de furia multimii.

Proteste au avut loc si in alte orase egiptene. In Alexandra, manifestantii au intrat cu forta intr-un sediu al Fratiei Musulmane.

Incidentele au izbucnit vineri, dupa ce presedintele egiptean a dat un decret prin care i se garanteaza autoritatea necontrolata pentru urmatoarele luni. Potrivit decretului care limiteaza puterile judiciare din Egipt, judecatorii nu mai pot dizolva Adunarea Constitutionala.

FOTO: EPA / Intact Images

Pe urmele lui Hitler. Liderul partidului Jobbik cere Guvernului maghiar sa intocmeasca LISTE CU EVREI... Tensiuni intre musulmani si bulgari din cauza atentatului de la Burgas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x