Antena Căutare

Un militar român a murit în atacul de astăzi de la Kabul

Un militar român a murit în atacul care a avut loc, joi dimineaţă, la Kabul. Premierul Viorica Dăncilă a transmis condoleanţe familiei.

Un militar român a murit în atacul care a avut loc, joi dimineaţă, la Kabul. Premierul Viorica Dăncilă a transmis condoleanţe familiei.

Un militar român a murit în atacul care a avut loc, joi dmineaţă, la Kabul. O puternică explozie a fost provocată de o maşină capcană, fiind înregistrate mai multe victime.

Explozia a avut loc în apropiere de un checkpoint.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de condoleanţe familiei.

”Condoleanţe familiei soldatului român căzut astăzi la Kabul şi tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este încă o tragedie, încă un eveniment cumplit care ne îndurerează, ne zdruncină, dar ne şi obligă, în egală măsură, să continuăm să condamnăm şi să luptăm cu toate forţele împotriva terorismului, acest flagel menit să semene ură şi teamă. Sunt cu sufletul alături de cei aflaţi în durere şi reiterez ferm sprijinul Guvernului României pentru acţiunile de instaurare a păcii şi stabilităţii în Afganistan”, a scris premierul pe Facebook.

Ultimul bilanţ al atacului arată că cel puţin 10 persoane au fost ucise, iar alte 42 au fost rănite.

Marţi, un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a decedat, iar altul a fost grav rănit în urma unui alt atac terorist care a vizat campusul în care se află ambasada.

Sursa : news.ro

Cel puţin 10 persoane au fost ucise, iar alte 42 rănite în explozia de la Kabul... Prinţesa Charlotte a început cursurile unei şcoli private din sudul Londrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x