Antena Căutare

Nu există așa ceva! Un muncitor a câștigat 124.000.000 de euro la loto! Ce le-a spus oamenilor care îl plăteau este  uluitor! I-a lăsat pe toți în stare de șoc!

Un muncitor a câștigat o avere la loto, înainte de a-și termina o lucrare. Ce i-a spus celui care îl plătea este de necrezut! L-a lăsat fără cuvinte!

Nu există așa ceva! Un muncitor a câștigat 124.000.000 de euro la loto! Ce le-a spus oamenilor care îl plăteau este  uluitor! I-a lăsat pe toți în stare de șoc!
Steve Thomson.

Un muncitor în construcții din Rgeatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a câștigat 124.000.000 de euro la loto. Ce le-a spus clienților săi este uluitor.

Muncitorul, Steve Thomson, în vârstă de 42 de ani, din Selsey, a promis că deși a câștigat o avere alături de soția sa, la Loteria Europeană, în luna noiembrie, se va întoarce la muncă, pentru „a rămâne un om normal!

De când a câștigat această avere, muncitorul a refuzat să le ia banii mai multor clienți pentru luicrări pe care le-a făcut pentru ei. I-a lăsat pe toți să cumpere cadouri de Crăciun cu banii pe care ar fi trebuit să îi primească de la ei.

„Nu mi-a luat banii! Este un om extraordinar!”, a spus un vecin al muncitorului, căruia acesta i-a finalizat o lucrare în locuință.

Bărbatul, care și-a păstrat anonimatul, a dpugat că deși a câștigat o avere la loto, Steve Thomson își conduce aceeași dubiță galbenă și intenționează să „ducă la bun sfârșit lucrări extraordinare”.

Steve Thomson, care a jucat la loto constant în ultimii 25 de ani, a promis să ajute comunitatea locală și le-a spus clienților săi: „Nu vă faceți griji! Mă voi ține de treabă până când voi termina toate lucrările promise!”.

Soția lui, Lenka Thomson, cu care are trei copii, și-a dat demisia de la un magazine la care lucre ca vânzătoare, în apropierea locuinței lor din Selsey.

Cei doi soți norocoși plănuiesc să își cumpere o nouă casă, astfel încât cei doi fii ail or, în vârstă de 10 și 15 ani, și fiica lor, în vârstă de opt ani, să aibă fiecare camera lui.

Fiul lor în vârstă de 10 ani le-a cerut o mașină Tesla, în timp ce fiica lor le-a cerut un iPhone roz.

Steve Thomson a spus că acest câștig la loto l-a „urcat într-un rollercoaster emoțional”. Bărbatul a descries experiența drept „foarte stresantă”, precizând că din cauza acesteia a avut probleme cu somnul. El a explicat că a continuat să meargă la muncă part-time tocmai pentru a reuși să facă față situației.

„Mă simt ca un om normal și așa vreau să rămân. Încerc să termin câteva lucrări înainte de Crăciun. Nu voi putea să,le duc la bun sfârșit pe toate, dar fac tot e pot”, a spus el.

Parchetul Naţional francez Financiar cere condamnarea la patru ani de închisoare şila plata unei amenzi a unchiului lui... SUA supraveghează Coreea de Nord ”foarte îndeaproape”, avertizează Trump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x