Antena Căutare

Un nor spectaculos din Sydney face înconjurul lumii! "Părea un val uriaş care ameninţă să ne înece pe toţi..."

Un nor spectaculos venit dinspre ocean a acoperit plaja Bondi Beach, aducând ploaia peste orașul australian Sydney, conform CNN. Imaginile fac furori pe Internet!

Un nor spectaculos venit dinspre ocean a acoperit plaja Bondi Beach, aducând ploaia peste orașul australian Sydney, conform CNN. Imaginile fac furori pe Internet!

"În timp ce mergeam spre plajă am văzut ceea ce părea să fie un uriaș val înaintând dinspre largul oceanului și care părea că amenință să ne înece pe toți!", a povestit Hannah Murphy, o martoră intervievată de CNN. "Oamenii alergau de pretutindeni pentru a filma și fotografia acest nor incredibil", a adăugat ea.

Sursa foto: www.belfasttelegraph.co.uk

Un alt martor, Nicole Keijzer, se îndrepta spre aceeași plajă când a văzut norul pe care l-a descris drept "un val venit din cer". "Era o dimineață frumoasă și deodată culoarea apei oceanului a devenit de un albastru deschis, în timp ce, prin contrast, cerul a început să se întunece. Oamenii alergau spre faleză pentru a face poze. Deodată a început să se simtă un aer înăbușitor, iar vântul a devenit cald", a povestit ea. Documentaristul Will Reid a filmat cum furtuna se apropia de pământ.

Sursa foto: www.belfasttelegraph.co.uk

La începutul după-amiezii, Biroul Meteorologic din Australia a lansat o avertizare de furtună puternică, solicitându-le oamenilor să se adăpostească și să nu stea în apropierea ferestrelor, să scoată obiectele electrocasnice din priză și să nu vorbească la telefon. După câteva ore această avertizare a fost ridicată, australienii din Sydney rămânând cu amintirea ciudatului nor venit dinspre ocean.

Sursa: agerpres.ro

Peste 150 de persoane, dispărute după prăbuşirea fabricii în Pakistan... Imagini șocante! 15 mașini au fost „înghițite” de pământ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x