Antena Căutare

Un nou atac armat in SUA! Trei persoane au fost ranite intr-un campus din Texas

America parca a luat-o razna! Un nou atac armat a cutremurat toata tara! Trei persoane au fost ranite, dupa ce un student a deschis focul intr-un campus din Texas. Martorii sustin ca atacatorul a avut o discutie aprinsa cu victimele sale, chiar inainte de atac. Politistii au fost alertati de apelurile disperate ale celor care au vazut ce s-a intamplat

Alarma s-a dat in campusul universitar in jurul pranzului. 10.000 de oameni se aflau in campus in acel moment. “Le-a spus ca nu vrea sa se bata si ca nu vrea sa ajunga la puscarie. A incercat sa plece, insa a rabufnit, s-a intors, a scos arma din ghiozdan si a inceput sa traga”, povesteste o tanara.

Cand au auzit focurile de arma studentii si profesorii s-au ascuns pe unde au apucat. “Am auzit sapte focuri de arma. Desigur, ne-am trantit imediat la pamant. I-am vazut pe ceilalti doi tipi in afara cladirii”, marturiseste o martora.

Cei doi care l-au sicanat pe agresor au fost impuscati. Amandoi au ajuns in stare grava la spital. De interventie medicala a avut nevoie si un ingrijitor din campus, care a fost lovit de unul dintre gloanete.

Imediat, zeci de politisti au impanzit campusul. Dar abia dupa doua ore, oamenii legii au reusit sa il prinda pe tanarul care a tras.

Barack Obama si-a sarbatorit inceputul celui de-al doilea mandat cu un bal ca in povesti... Rusia: O fetita de doi ani a scapat ca prin minune dupa ce a fost aruncata dintr-o masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x